Шахтар – Колос – 2:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма товариського поєдинку

Товариський матч.

Шахтар - Колос - 2:0

Фернандо, 22, Сікан, 65

Шахтар: Шевченко (Трубін, 46) - Сіпріано, Матвієнко, Бондар, Додо (Бутко, 46) - Піхальонок - Сікан, Антоніо (Танковський, 46), Дентіньо, Фернандо - Бланко Лещук.

Запасні: Соломон.

Колос: Яшков (Сітало, 46) - Сахневіч, Парамонов, Охрончук, Мігунов, Рябов, ГНП, Кізілатеш, Антюх, ГНП, Бондаренко (Кожушко, 46).

Запасні: Чорноморець, Дорошенко, Костишин, Нехтій, ГНП, Задоя, Морозко, Зозуля.

*ГНП - гравець на перегляді.

Стадіон: НТБ «Шахтар» (Святошин, Київська обл.).

У п'ятницю, 19-го липня, відбудеться товариський поєдинок, в якому донецький «Шахтар» битиметься проти «Колоса» з села Ковалівка. Матч пройде в Святошині (Київська обл.), на полі НТБ «Шахтар», початок о 18:00.
З усією серйозністю вирішив підійти новачок Української Прем'єр-ліги до підготовки до свого дебютного сезона серед найсильніших команд країни. Вдала «розминка» на львівських «Карпатах» (1:0) передувала в календарі поєдинкові проти діючого чемпіона країни - донецького «Шахтаря». Для підопічних Каштру майбутня гра стане першою в це міжсезоння на українських футбольних полях, а закордонна частина зборів була завершена «гірниками» лише з однією поразкою - донеччани поступилися кіпрському клубу «АПОЕЛ» (0:1).
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Шахтарем» і «Колосом». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 12:00 1

3–6 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі