S1mple викликав гравця Team Vitality на дуель в Clash Royale

Українець готовий змагатися зі своїм суперником в мобільній відеогрі

Гравець Natus Vincere Олександр s1mple Костилєв запропонував Натану NBK Шмітту з Team Vitality зіграти в Clash Royale. У відповідь Шмітт пожартував, що такими темпами йому скоро доведеться влаштувати турнір по мобільній грі серед представників професійної сцени CS:GO.
Розмову почав NBK, повідомивши в твіттері, що «знову підсів на Clash Royale». Костилєв написав в коментарях: «Заходь, я тебе знищу». Мобільного стратегією гравець Na'Vi захоплюється вже більше року - в 2018 році він обговорював рідкісні карти з коментатором Андерсом Anders Блюмом.
Раніше s1mple посварився з іншим представником Team Vitality - Даном apEX Мадесклером. Француз назвав суперника «найбільшим дурнем в світі» і вказав на неприпустиму поведінку Костилєва на сервері.
Clash Royale - мобільна стратегія на двох гравців. Основне завдання в ній - знищити базу ворога. Щоб зробити це, учасники можуть викликати на поле бою юнітів за допомогою карт, які підбирають перед матчем. У лютому в Дортмунді пройшов міжнародний турнір по цій грі.
Раніше директор Na'Vi розповів, як команда ледь не втратила s1mple.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря