Ділліан УАЙТ: «Думаю, Ф'юрі зуміє перемогти Уайлдера»

Ф'юрі і Уайлдер можуть провести матч-реванш у лютому 2020 року

Британський суперважковаговик Ділліан Уайт (25-1) вважає, що може виграти бій проти Деонтея Уайлдера (41-0-1) або Тайсона Ф'юрі (28-0-1), але сумнівається, що вони захочуть битися з ним.
Уайт буде битися з колумбійцем Оскаром Рівасом 20 липня о Лондоні, і переможець, швидше за все, стане обов'язковим претендентом на пояс WBC, яким в даний час володіє Уайлдер. Ф'юрі розраховує кинути виклик Уайлдеру в матчі-реванші в лютому 2020 року. Їх перший бій завершився внічию в грудні 2018 року, але Уайт залишається в непевності, чи захоче переможець зустрітися з ним.
Уайт спробував дати прогноз: «Давайте подивимося, ці хлопці завжди намагаються уникнути бою зі мною і продовжують це робити. Люди, побачивши їх перший бій, вважають, що Ф'юрі переможе. Але Уайлдер знає, що йому потрібно лише дістатися до Тайсона і вдарити його. Може бути, якщо Уайлдер зловить його чистим ударом, досить рано, у нього є шанс. Але Уайлдер - теж сміття, я думаю, що Ф'юрі знову його переможе. Я бився б з будь-яким з цих хлопців. Ф'юрі спочатку сказав, що хоче битися зі мною, WBC може дати нам пояс Diamond, але потім Ф'юрі сказав, що не хоче бою зі мною, тому я не знаю».
Микола Степанюк Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 17:10 3

Боксер рішуче налаштований на бій з українцем

Коментарі