Вадим ШАБЛІЙ: «Маліновським цікавилося більше п'яти клубів»

Варіант з «Аталантою» виглядав пріоритетним через участь клубу в ЛЧ

Спортивний агент Вадим Шаблій, який представляє інтереси Руслана Маліновського, розповів про його контракт на п'ять років з італійською «Аталантою»:
«Русланом активно цікавилося більше п'яти європейських клубів. Зокрема, активно вели себе кілька команд з нижньої частини АПЛ. У фінансовому плані ці пропозиції виглядали мало не в два рази цікавіше ніж ті, що надходили з континентальної частини Європи. Але ми з Сергієм Серебренніковим ведемо Руслана вже вісім років, всі рішення приймаємо колегіально і ставимо в основу спортивний рівень потенційного роботодавця.
Тому варіант з «Аталантою» спочатку виглядав пріоритетним. Переговори розвивалися неквапливо, але з постійною позитивною динамікою. «Сампдорія» також проявляла конкретний інтерес до Маліновського, але, вибираючи між двома клубами Серії А, ми віддали перевагу тому, який завоював путівку в Лігу чемпіонів.
Головний тренер клубу Джан П'єро Гасперіні дав інтерв'ю, в якому однозначно оцінив Руслана як дуже сильного гравця. Керівництво ж «Аталанти» оцінило його однією з рекордних трансферних сум в історії клубу. Чи реально, щоб один з кращих клубів Італії платив такі серйозні гроші (до 15 млн євро з бонусами) за гравця, який йому не потрібен?
У «Аталанти» досвідчена, зіграна команда, чудова база, одна з кращих академій в країні і серйозні турнірні амбіції на наступний сезон, що повністю поєднується з нашим баченням розвитку кар'єри Маліновського. Так що відразу після закінчення скрупульозного медогляду Руслан поставив підпис під особистою угодою з клубом. Ну і, звичайно, у нього вже відбулася розмова з головним тренером «Аталанти». Команда нашого агентства і сам гравець радилися з Андрієм Шевченком, і головний тренер збірної компліментарно оцінив клуб з Бергамо як наступний етап кар'єри свого підопічного».
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 15:24 0

The Athletic – про новий етап у кар'єрі одіозного португальця

Коментарі