Батько Теофімо Лопеса: «Ломаченко наляканий, з ним все скінчено»

Тренер американського проспекта зробив черговий випад у бік українського чемпіона

Теофімо Лопес-старший, батько і тренер проспекту легкої ваги Теофімо Лопеса (13-0, 11 КО) прокоментував можливий бій свого сина з українським чемпіоном світу за версіями WBA/WBO Василем Ломаченком (13-1, 10 КО).
«Теофімо ненавидить Ломаченка. Каже, що він дикий. Але я сказав: «Ні, нам потрібен цей хлопець. Цей хлопець зробить тебе наступним Менні Пак'яо. Цей хлопець зробить нас великим ». Ніхто не хоче з ним битися. Цей хлопець жахливий, але ми нокаутуємо його за три раунди.
Він відпрацьований двигун. З ним все скінчено. Я не хочу, щоб мій син зустрічався з Ломаченком через два роки, щоб всі говорили, що це старий Ломаченко. Я хочу його зараз. Я не хочу, щоб він мав поганий вигляд з Люком Кемпбеллом, тому що той відмінний боєць. Адже це зіпсує те, що збираємося зробити ми. Дайте мені сказати дещо. Він наляканий. Я бачив це в його очах, коли я зустрів його в готелі», - сказав Лопес-старший.
Нагадаємо, 31-го серпня Василь в Лондоні зустрінеться з Люком Кемпбеллом в бою за вакантний титул WBC. А Теофімо наступний бій проведе проти японського проспекта Масайоші Накатані (18-0, 12 КО). Бій буде елімінатори за титул IBF, що належить чемпіону з Гани Річарду Коммі.
Максим Гаптар Джерело: vringe.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 16:25 2

Олександр став абсолютним чемпіоном світу після перемоги над Тайсоном в Ер-Ріяді

Коментарі