Артем ФРАНКІВ: «Динамо потрібно сподіватися на трансферну спритність»

Спеціаліст поділився думкою про трансферні проблеми київського клубу

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков розповів про селекційні проблеми «Динамо».
«Хотів би звернути вашу увагу на один перехід. Словацький захисник Денис Вавро перейшов в «Лаціо» з «Копенгагена» за 10,5 млн євро. Зверніть увагу на цю суму. Припустимо, що селекціонери одного авторитетного українського клубу дуже пильно стежили за гравцем такого рівня, але він ніяк не дешевше 8 мільйонів. В реалі виявився ще дорожчим.
Ще коли ми вилетіли від «Янг Бойз», на себе звернули увагу прекрасні молоді виконавці, які були в тій команді. Є дві людини, на яких ми чітко звертали увагу. Один і інший перебралися до Німеччини за 10 мільйонів кожен. Як ви вважаєте, ми зараз можемо дозволити собі такі трансфери?
Особливо, якщо єдиний спосіб заманити в чемпіонат України - це гроші. Дуже великі. З обіцянкою через пару років відпустити людину пограти в більш цивілізованих країнах. Гравцеві потрібно давати не менше 2 мільйонів євро на рік, тільки, щоб він подивився в нашу сторону. Але переплюнути західні клуби все одно складно.
Залишається сподіватися на власні кадри і трансферну спритність, коли можна купити якісних і недорогих людей. Нинішній склад «Динамо» так і збудований. Соль і Кадірі були куплені не за великі гроші, але готові забезпечити певний рівень», - вважає Франков.
Михайло Шаповалов Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 14:13 5

Олександр пояснив західним ЗМІ, що Василь винен у цьому сам

Коментарі