Михайлович розповів, що у нього лейкемія. Він продовжить тренувати

Наставник «Болоньї» не залишить команду через хворобу

Сініша Михайлович провів прес-конференцію, на якій повідомив про свою серйозну хворобу. У 50-річного наставника «Болоньї» діагностували лейкемію. Раніше була інформація, що через хворобу серб залишить тренерську роботу, але він вирішив, що зможе працювати.

«Я планував провести цю прес-конференцію трохи пізніше. Спочатку я хотів повідомити про те, що у мене лейкемія, команді, але не всі поважають подібні бажання людини, і заради збільшення свого накладу на кілька сотень екземплярів зробили це надбанням громадськості (мова про видання Corriere dello Sport - Прим. Sport.ua)».

«Отже, мені доведеться пройти довге і складне лікування, але я не збираюся здаватися і впевнений, що зможу виграти цю битву. За останній час я отримав 600 або 700 повідомлень з висловленням підтримки і впевненості, що я зможу перемогти. Я просто не можу розчарувати всіх цих людей, мою команду, клуб, всіх тих, хто в мене вірить», - сказав Михайлович.

Також виступив лікар «Болоньї» Вальтер Сабатіні.

«Якби таке сталося 20 років тому, залишилося б просто опустити руки і змиритися з неминучим. Зараз же в нашому розпорядженні є всі необхідні засоби для боротьби і перемоги над лейкемію. На якийсь час тренеру доведеться відмовитися від роботи з командою, оскільки курс лікування, який почнеться у вівторок, буде проходити в лікарні. Але це не займе багато часу. В останні роки медицина навчилася перемагати цю хворобу, причому в досить стислі терміни», - сказав фахівець.

Михайлович очолив «Болонью» в січні цього року, змінивши Філіппо Індзагі.

Сергій Циба Джерело: Football Italia
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 07:43 23

Чемпіонат Європи з футболу відбувається в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Футбол | 04.07.2024, 13:40
Коментарі