Араміс КУЗІН: «Перехід в Дніпро-1 – великий шанс для мене»

Новачок «Дніпра-1» – про свій трансфер

20-річний канадський нападник українського походження Араміс Кузін прокоментував підписання контракту з дебютантом української Прем'єр-ліги «Дніпром-1».
- Я дуже радий, що мене взяли в цю дуже хорошу команду. Гадаю, що для мене головне - це кожного дня прогресувати, і тоді я зумію потрапити в заявку на гру. Я знаю над чим саме мені треба більше за всього працювати у майбутньому. Буду робити все для того, щоб добре розвиватися, а головний тренер команди був би задоволений моєю грою.
- Як тобі атмосфера в команді? Чи з'явились нові друзі?
- Для мене взагалі це був дуже гарний сюрприз, коли я приїхав у Дніпро. Ніхто не дивиться на те, що я іноземець, і хлопці одразу запросили мене пограти у нарди. Тому відчуття у мене чудові в команді. Настрій дуже хороший, і я радий, що тут опинився.
- До цього ти виступав за «Оболонь-Бровар». Сильно відрізняються відношення в команді? До речі, де більше лаються?
- Мені важко сказати, де більше лаються, в «Оболоні» чи в «Дніпро-1». Гадаю, що лаються всюди однаково, і в Україні, і у нас в Америці. Це просто атмосфера у світі.
- А хто найвеселіший в команді?
- Найвеселіший? Мабуть Вакулко. Він завжди посміхається і виглядає щасливим.
- Можливо, тому що він контракт підписав на два роки?
- Можливо, але я також радію, що сюди приїхав і підписав контракт. Це для мене великий шанс, і я дуже радий, що так вийшло.
Денис Шаховець Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 02:42 1

Українець створив три моменти у матчі АПЛ