Вімблдон. Розклад українців на десяте липня

У середу зіграють юніори і Надія Кіченок

У середу, десятого липня, на Вімблдоні зіграють українські юніори, а також Надія Кіченок у парному змішаному розряді.
Надя зіграє матч третього кола міксту. Разом з Айсамом Куреші з Пакистану українка побореться проти п'ятої сіяної пари Веслі Колхоф (Нідерланди) / Квета Пешке (Чехія). Зустріч відбудеться на корті №18. Орієнтовний час початку матчу - 14:30 за Києвом.
17-річна Дар'я Снігур зіграє в 1/8 фіналу юніорського турніру з Робін Монтгомері з США. Поєдинок призначений першим запуском на корті №16. Час початку - 13:00 за Києвом.
На тому ж корті другим запуском Ілля Белобородько змагатиметься проти Ніколаса Альвареса Верони з Іспанії. Орієнтовний час початку матчу - 14:30 за Києвом.
А четвертим запуском на корті №16 Белобородько в дуеті з угорцем Петером Маком почне виступи в парному розряді проти французького тандему Баптист Ансельмо / Лоріс Пуррой. Орієнтовний час початку матчу - 17:30 за Києвом.
Також в парному розряді розпочне виступи і Ерік Ваншельбойм. У дуеті з чехом Ендрю Полсоном він змагатиметься проти шведсько-в'єтнамського тандему Кевін Чауда / Фуонг Ван Нгуєн. Поєдинок призначений першим запуском на корті №17. Час початку - 13:00 за Києвом.
РОЗКЛАД ДНЯ
ПРИЗОВІ

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 06:50 7

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі