ЧИЧИКОВ: «У Дніпрі-1 кажуть, що ми повинні прагнути до єврокубків»

Але конкретне завдання перед гравцями поки не поставили

Хавбек «Дніпра-1» Олексій Чичиков перед сезоном УПЛ розповів про конкуренцію в команді, а також завдання, яке ставить керівництво клубу.

- Про кадри: чомусь є відчуття, що «Дніпру-1» бракує «середнього класу». В тому плані, що є або дуже молоді й недосвідчені, або дуже досвідчені, а «середина» - майже відсутня. Чи це помилкове враження?

- Якщо брати минулий сезон - не в усьому помилкове. Проте наші наставники працюють над цим, триває процес доукомплектації. Ось днями підписали Юрія Вакулка: він і молодий, і досвіду вже набрав.

- Іще про кадри: влітку Вам додалося конкурентів: Сандро Кобахідзе, Сергій Булеца.

- Спочатку уточню щодо позицій: Булеца у нас награється як відтягнутий форвард - атакувальний півзахисник; а, наприклад, Владислава Супряга складе конкуренцію Станіслав Кулішу. Моїм конкурентом, мабуть, стане Кобахідзе. Що, вважаю, добре, бо на кожну позицію мають бути по два рівноцінні футболісти.

- В недавньому інтерв'ю для нашого сайта Ваш наставник сказав, що мета на сезон - залишитися в еліті. Чи існує така мета (або інша) у вигляді офіційного завдання від керівництва?

- Такої зустрічі з Президентом клубу ще не було. Коли ми стали чемпіонами Першої ліги, Юрій Береза сказав, що маємо прагнути до єврокубків. Але то, мабуть, були більше емоції. З другого боку, якщо не прагнути потрапити нагору українського футболу, навіщо тоді взагалі грати!? Так, амбіції - це дуже добре й вони у нас є, але клуб новий і розбудується поступово, зважено… Думаю, ближче до старту сезону нам усе офіційно озвучать.

Іван Зінченко Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 03:17 1

23 травня леверкузенська команда поступилася бергамаскам з рахунком 0:3

Коментарі