Дмитро ГРИШКО: «Робимо все, щоб Сезар відчував себе як вдома»

Капітан «Олімпіка» - про роботу з новим головним тренером

Захисник «Олімпіка» Дмитро Гришко розповів про роботу з новим головним тренером команди Жуліо Сезаром:

«Ми робимо все, щоб Жуліо відчував себе як вдома. Намагаємося в процесі тренувань і не тільки познайомити його з українською культурою і нашим футболом. Він кваліфікований тренер. Це видно. Постійно помічає якісь моменти. Дуже уважно стежить за діями футболістів. Упевнений, він швидко адаптується до нового місця.

У нас була розмова. Тренер поділився зі мною своїми очікуваннями від майбутнього сезону. Ключовим у цій бесіді було бажання Жуліо познайомитися зі мною, як з капітаном команди. Він сказав, що хотів би об'єднати хлопців навколо єдиної мети, згуртувати колектив, як цього не бувало раніше і попросив мене його в цьому підтримати. Жуліо попросив мене виступити сполучною ланкою між хлопцями і тренерським штабом.

У нас були побоювання з приводу комунікації, але на ділі виявилося, що все набагато простіше. Те, що пояснює тренер зрозуміло і без перекладача. Більшість футболістів мають хоч якусь базу англійської та цього вистачає. Крім того, інші тренери та персонал добре володіють англійською, а деякі і іспанським».

Олег Дідух Джерело: ФК Олімпік Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 17:55 1

Микола Сираш не виходить на зв'язок тривалий час