Тайсон Ф'ЮРІ: «Володимир Кличко – хронічний шахрай і заздрісник»

Британський суперважковаговик видав в ефір подробиці бою з українцем

Британський суперважковаговик Тайсон Ф'юрі (28-0-1, 20 КО) наговорив багато поганого про екс-чемпіона світу Володимира Кличка. За словами британця, напередодні їхнього бою Кличко вдавався до різних засобів, щоб здобути перемогу:
«Кличко був хорошим чемпіоном і побудував відмінну кар'єру, але я взагалі не поважаю його як особистість. Він хронічний шахрай і заздрісник. Перед боєм з Кличком я був явним аутсайдером, мої шанси оцінювали як один до десяти. Перемога для нього була настільки важливою, що Володимир був готовий на все, навіть на обман.
Спочатку під час зважування ваги показали мені аномально низьку вагу. Питання правильно вирішилося тільки з другої спроби. Таким чином Кличко намагався вплинути на мене психологічно. Володимир носив спеціальні черевики, щоб здаватися одного зросту зі мною. Крім того, впевнений, що для бою Кличко хотів використовувати занадто м'який канвас. Українець спеціально готувався до такого покриття на рингу, а я опинився на ньому вперше. Але в результаті настил все ж замінили. Мене змусили битися в незручних рукавичках, а представникам моєї команди не дозволили спостерігати за тейпуванням Кличко.
Вперше за довгий час він боксував з людиною, який думав не про те, скільки заробить, а про те, щоб відібрати його пояса. Я дуже хотів перемогти. Якщо він виконував таке зі мною, як багато інших бійців постраждали від трюків Кличко протягом його кар'єри? І як багато людей потребували грошей і нічого не говорили про це?»
Микола Степанюк Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 17:10 3

Боксер рішуче налаштований на бій з українцем

Коментарі