Віталій ПРИНДЕТА: «Приємно повернутися в український чемпіонат»

Новачок «Десни» - про перший матч перед чернігівськими уболівальниками

Новачок «Десни» Віталій Приндета розповів про повернення до України, адаптацію у чернігівському клубі та готовність до нового сезону.
- Ви сьогодні вперше зіграли за «Десну» перед чернігівськими вболівальниками. Як відчуття та як оцінюєте гру з «Оболонню»?
- Добре, що вболівальники прийшли на стадіон, дуже раді їх бачити. Сьогодні у першому таймі в нас було небагато гольових моментів, у другому таймі діяли більш активно. Виграли - й це дуже добре. Почали з перемоги, не пропустили. 1-0 - гарний результат.
- Наскільки вже зігралися з командою?
- З деякими хлопцями я вже грав раніше, з кимось вже зустрічалися в УПЛ, когось знав по збірній (Віталій грав у юнацьких та молодіжній збірних України, - прим.). Все нормально, дуже швидко зігралися та розуміємо один одного.
- До переходу у «Десну» Ви 3 роки не грали в Україні. Чи встигли адаптуватися та чи потрібна адаптація до українських реалій?
- Та ні. Я 8 років грав в Україні. Звик тут грати, завжди радий виступати в УПЛ, приємно повернутися у наш чемпіонат.
- Яка зараз ступінь готовності до сезону Вас та команди у цілому?
- Пройшли першу половину зборів. У фізичному плані ми багато працювали на першому зборі: як з м'ячем, так й бігової роботи було багато. Кондиції добрі. Будемо бачити яка буде форма ближче до старту чемпіонату.
Нагадаємо, попереднім клубом Приндети був російський «СКА Хабаровськ», в якому він провів 1 сезон.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 20 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії