Шахтар – Юрдінген. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Товариський матч розпочнеться о 13:00 за київським часом

Сьогодні, 5 липня, донецький «Шахтар» відкриває програму контрольних матчів на зборі в Австрії. Перший суперник клубу - німецький «Юрдінген».
«Юрдінген» представляє місто Крефельд в західній частині Німеччини. У 1985 році клуб став володарем Кубка ФРН, перемігши у фіналі «Баварію» Клауса Аугенталлера, Лоттар Маттеуса, Роланда Вольфарта і Дітера Хенесса, і в наступному сезоні дістався до півфіналу Кубка кубків (поступився «Атлетіко»).
У сучасній історії «Юрдінгену» довелося пережити банкрутство і почати відродження з нижчих дивізіонів. У 2018 році «червоно-сині» виграли західну регіональну лігу і минулий сезон вже провели в третій Бундеслізі (11-те місце; 14 перемог, 6 нічиїх, 18 поразок). У квітні команду очолив чемпіон Швейцарії 2012 з «Базелем» Хайко Фогель. Уже рік на правому фланзі оборони «Юрдінгена» виступає чемпіон світу 2014 Кевін Гросскройц, покликаний посилити захист трансфер данця Андреаса Макса, в атаці є досвідчені Максиміліан Байстер і Штефан Айгнер.
Поєдинок розпочнеться о 13:00 за київським часом і буде показаний в прямому ефірі для зареєстрованих користувачів shakhtar.com.
ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН
Микола Степанов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 27 вересня 2024, 19:50 2

27 вересня на мундіалі з футзалу Франція обіграла Таїланд, Аргентина здолала Хорватію