Вімблдон. Розклад українців на четверте липня

У четвер на корти Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету вийдуть чотири представники України

У четвер, четвертого липня, на корти Вімблдону вийдуть чотири представники України.
Надія Кіченок і Абігейл Спірс з США розпочнуть шлях по турніру проти американсько-німецького тандему Софія Кенін / Андреа Петкович. Матч пройде другим запуском на корті №4. Орієнтовний час початку - 14:30 за Києвом.
На тому ж корті четвертим запуском Даяна Ястремська в парі з росіянкою Анастасією Потаповою зіграє проти американок Дженніфер Бреді і Елісон Ріск. Орієнтовний час початку - 18:00 за Києвом.
Денис Молчанов в дуеті з Ігором Зеленаєм зі Словаччини в стартовій зустрічі змагатиметься проти легендарних американців братів Боба і Майка Брайан, які тричі перемагали на трав'яному мейджорі. Матч буде зіграно четвертим запуском на корті №17. Орієнтовний час початку - 18:00 за Києвом.
Єдина сіяна пара з українкою Людмила Кіченок / Ракель Атава (США) зіграє проти дуету Менді Мінелла (Люксембург) / Хізер Вотсон (Великобританія). Поєдинок стоїть четвертим запуском на восьмому корті. Час початку матчу - не раніше 20:00 за Києвом.
Відзначимо, що в п'ятницю матчі третього кола одиночного розряду зіграють Еліна Світоліна і Даяна Ястремська. Катерина Козлова в цей день проведе зустріч другого кола парного розряду.
РОЗКЛАД ДНЯ
ПРИЗОВІ
ПРЕВ'Ю

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»