Тренер Інгульця: «Скоро зустрінемося з Дніпром-1 в УПЛ»

Наставник розраховує незабаром дістатися до УПЛ

Тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував контрольний матч з «Дніпром-1» і висловив упевненість, що незабаром його команда підніметься в УПЛ.

- Які завдання ставляться перед вашою командою на наступний сезон?
- Однозначно, перед нами стоїть завдання підвищитися у класі, і це завдання було поставлено одразу з моменту організації клубу. Ще коли ми грали в аматорському чемпіонаті наш президент бачив клуб в УПЛ. Але не все так просто. Думаю, що дніпряни у минулому сезоні відчули, що таке Перша ліга, а у цьому році дивізіон буде ще більш рівний. Не хочеться образити такі команди, як «Зірка», або «Суми», але таких команд у наступному сезоні вже не буде. Прохідних матчів в чемпіонаті тепер точно не буде. Кожна команда у Першій лізі зможе піднести сюрприз, і тим цікавіше буде чемпіонат. На цей час регламент залишився той же, тобто переможець отримає пряму путівку в УПЛ, а друга та третя команда гратимуть перехідни матчі, і тут шансі у багатьох команд рівні.

- Ви розумієте,що у Дніпрі за вас будуть кулаки тримати?
- І ми за СК «Дніпро-1» також будемо вболівати. У нас дуже хороші взаємини, ми намагаємося їх постійно підтримувати, тому вам вдачі в Прем'єр-лізі, ми будемо за вас переживати, і чекайте на нас - скоро там зустрінемося в УПЛ.

Іван Зінченко Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 00:27 1

У поєдинку за титул 15 травня зійдуться «Ворскла» та «Шахтар»