Збірна Перу розгромила Чилі і вийшла у фінал Кубка Америки

Перуанська команда відправила у ворота суперників три м'ячі

У четвер, 4-го липня, в бразильському Порту-Алегрі відбувся другий півфінальний матч Кубка Америки з футболу, в якому зустрічалися збірні Чилі і Перу.
Незважаючи на те, що букмекери вважали фаворитами саме чилійців, перуанська команда продемонструвала якісний футбол. Вже на 18-й хвилині номінальним гостям вдалося відкрити рахунок - після навісу з правого флангу Каррільо вдало скинув м'яч на Флореса, який без роздумів розстріляв ворота. На 38-й хвилині збірна Перу подвоїла перевагу завдяки помилці голкіпера чилійців Аріаса, який необдумано вийшов з воріт.
У другому таймі збірна Чилі спробувала переломити хід поєдинку, замкнувши суперника у штрафному, але перуанці витримали штурм. Кілька разів свою команду серйозно виручив голкіпер Гальєсе. А на 90-й хвилині Герреро скористався помилкою оборони суперника, вискочив на побачення з голкіпером і зробив рахунок 3:0, остаточно знявши всі питання в матчі.
На останній доданій до другого тайму хвилині арбітр призначив пенальті у ворота Перу, але Варгас, що бив «панянкою», фактично віддав м'яч в руки воротарю.
У фіналі Кубка Америки збірна Перу зіграє з національною командою Бразилії. Суперники вже зустрічалися на груповому етапі змагань, і тоді Бразилія легко розгромила Перу з рахунком 5:0. Поєдинок відбудеться в неділю, 7-го липня, на знаменитому стадіоні «Маракана» в Ріо-де-Жанейро. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом.
Кубок Америки. Півфінал
Чилі - Перу - 0:3
Голи: Флорес, 21, Йотуні, 38, Герреро, 90
Чилі: Аріас, Босежур, Ісла, Маріпан (Кастільо, 89), Фуенсаліда (Сагаль, 46), Арангіс, Санчес, Пульгар, Варгас, Відаль, Медель.
Перу: Гальєсе, Адвінкула, Трауко, Абрам, Самбрано, Тапіа, Куева (Бальоне, 80), Йотун, Каррільо (Поло, 71), Флорес (Гонсалес, 50), Герреро.
Попередження: Адвінкула (72), Пульгар (74), Сагаль (86).
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:53 3

Марта невдало виступила в Мадриді, але конкурентки в рейтингу були не набагато кращими

Коментарі