Майки ГАРСІЯ: «Бій з Ломаченко? Думаю, це буде круто»

Американець обговорив можливість бою з промоутером Бобом Арумом

Американський боксер Майки Гарсія (39-1, 30 КО) розповів про хід недавньої розмови зі своїм колишнім промоутером Бобом Арумом. Головною темою розмови був можливий бій проти чинного лідера легкої ваги (до 61,2 кг) українського чемпіона Василя Ломаченка (13-1, 10 КО).
Гарсія розповів: «Арум відразу ж запитав мене: «Ти зможеш зробити ліміт легкої ваги?» Ломаченко хоче провести з тобою бій. Це єдине, про що він просить. Він дійсно дуже сильно налаштований зробити бій. І я з ним солідарний. Думаю, це буде круто».
Гарсія раніше боксував за Top Rank Арума, але пішов від промоутера зі скандалом, через що вимушено провів 2,5 роки поза рингом. Після повернення завоював чемпіонські титули в легкому і першій напівсередній (до 63,5 кг) дивізіонах, від яких пізніше відмовився. Спробував підкорити і п'ятий дивізіон, але програв чемпіону IBF в напівсередній вазі (до 66,7 кг) співвітчизнику Ерролу Спенсу (25-0, 21 КО).
«Бій з Спенсом дійсно був занадто великим викликом. Занадто відчутний стрибок у вазі. Але я не відмовився від ідеї підкорити напівсередню вагу. Вважаю, що можу побити багатьох топових бійців: Денні Гарсію, Менні Пакьяо, Кіта Термана».
Промоутер Едді Хирн пропонує Гарсії продовжити кар'єру в рамках першої напівсередньої ваги (до 63,5 кг). Боксер не поспішає приймати пропозицію: «Я рано чи пізно продовжу кар'єру в цій вазі. Але спершу потрібно дочекатися реально гарної можливості. Точно не зараз. Подивіться самі. Всі тамтешні чемпіони вже визначилися зі своїми наступними опонентами».
За словами Гарсії, пропозиція від Арума цікаве. Промоутер пропонує спершу провести в рамках його шоу проміжний бій в першій напівсередній вазі з опонентом на вибір. Якщо обидві сторони опиняться задоволені співпрацею, то перейдуть безпосередньо до переговорів про поєдинок Ломаченко - Гарсія.

Микола Степанюк Джерело: vringe.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Коментарі