Setanta Sports почне мовлення в Україні з 1 серпня

Спортивний телеканал транслюватиме футбол, баскетбол, теніс і змішані бої

Спортивний телеканал Setanta Sport ірландського медіахолдингу Setanta стартує в Україні 1 серпня.
Телеканал планує вести мовлення українською мовою, одним з коментаторів мовника стане Денис Босянок. Setanta Sport буде транслювати англійський чемпіонат по футболу АПЛ, а також баскетбол (НБА), хокей (НХЛ), силові бої (UFC) і тенісні турніри. Офіційно про запуск мовника в Україні буде повідомлено на наступному тижні.
Мовник планує працювати виключно по платній моделі, реклами в ефірі телеканалу не буде. Вартість телеканалу для провайдерів поки не озвучується.
Про те, що ірландський медіахолдинг Setanta планує влітку запуск мовника в Україні стало відомо в лютому, коли холдинг придбав телеправа на Англійську футбольну лігу (АПЛ), матчі якої транслювали «Футбол-1-2». Права на показ вступлять в силу на початку нового сезону - в серпні. З осені 2018 го Setanta має офіс в Києві. Український підрозділ формував мовлення на країни СНД, яке до осені 2018 го велося з Дубліна.
Відзначимо, що ірландський медіахолдинг Setanta спеціалізується на спортивному телемовленні. З 2012 року холдинг працює російською мовою.
Раніше повідомлялося, що Setanta побореться за отримання прав на показ матчів УПЛ.
Володимир Клепач Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 10:34 0

Олег Орєхов – про пенальті, яке заробив Сікан

Коментарі