Гучний скандал. На Тимощука заведено 2 кримінальні справи в Німеччині

Екс-капітана збірної України звинувачують в несплаті аліментів і шахрайстві

Екс-капітан збірної України Анатолій Тимощук, який працює зараз в тренерському штабі російського «Зеніта», має серйозні проблеми з законом.
Як повідомила колишня дружина екс-футболіста Надія Навроцька, з якою він зараз знаходиться в шлюборозлучному процесі, проти нього порушено дві кримінальні справи в Німеччині, де він раніше виступав за мюнхенську «Баварію». За її словами, рекордсмена збірної України за кількістю зіграних матчів звинувачують в несплаті аліментів і шахрайстві.
«Мені вдалося довести неймовірну кількість епізодів, коли Толик нахабно брехав в суді. На сьогодні проти нього відкриті дві кримінальні справи в Німеччині. Це вже не він проти мене, я проти нього. Це держава - Німеччина, а конкретніше - прокуратура Баварії, проти Анатолія Тимощука. Одна стаття - за несплату аліментів. Інша кримінальна справа - за шахрайство.
Спочатку прокуратура розглядала матеріали, щоб з'ясувати, чи є підстави для порушення кримінальної справи. У грудні минулого року вони вилучили всі документи щодо нашого кейсу з цивільного сімейного суду і таки виявили ознаки злочину. Зокрема, мова йде про надання Анатолієм до суду фіктивних документів, де був мій підроблений підпис. Також неправдиві свідчення Анатолія під присягою. Адже коли немає доказів, можна клястися. Присяга прирівнюється до доказу. Все це зроблено з метою матеріальної вигоди.
Анатолій затягує процес. Він стверджує, що у нього немає статку, і пропонує ділити навпіл мій статок. Толік сховав в Росії майже всі кошти, які заробив за свою кар'єру, віддав в чужу власність всі частки в бізнесі, який відкрив в Росії, і нерухомість, придбану раніше. І каже, що у нього нічого немає».
Нагадаємо, в травні 2017 року Анатолій Тимощук взяв участь у параді в Росії з георгіївськими стрічками.
Микола Степанюк Джерело: Футбол 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі