ВЕРНИДУБ: «Від Ювентуса дзвінка не чекаю, восени можу знову працювати»

Наставник не готовий прямо зараз повернутися до роботи

За підсумками сезону наставник Юрій Вернидуб покинув «Зорю», однак найближчим часом фахівець не планує повертатися до роботи, а відпочиватиме до осені.

- Чим займаєтеся, Юрій Миколайович?
- Відпочиваю. Самі розумієте, за 10 років безперервного стажу втоми накопичилося в надлишку. Відчуваю, що потребую перезавантаження.

- Може, є сенс злітати в теплі краї?
- Так уже літав. Тиждень провів з дружиною в Туреччині, а потім ще на три дні виїжджав до Європи на переговори ...

- Звучить грунтовно.
- Так, поспілкувався з серйозними людьми. Сказав, що в даний момент мені потрібен місяць-другий перепочинку. Потім вже, ближче до осені, після кваліфікаційних матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи буду готовий розглядати варіанти. Може бути, до жовтня знову почну працювати.

- До жовтня - це на самій переправі. Чи не найкращий час для старту в новому клубі ...
- Не бачу в цьому особливої ​​проблеми. Для мене важливо, щоб клуб був амбітним і, декларуючи серйозні завдання, підкріплював їх справами. Дзвінків з «Ювентуса» не чекаю, але, в принципі, відкритий для будь-яких пропозицій. Хоча ...

- Хоча?
- Варіанти з Росії розглядати не планую. Поки між нашими країнами нічого не зміниться - так точно. А це, як мені здається, найближчим часом не станеться.

- Крім спортивних завдань, що в переговорному процесі для вас представляє додаткову важливість?
- Головна частина мого райдера - тренерський штаб. У мене є 3-4 вірних і кваліфікованих помічника, які пішли разом зі мною з «Зорі», хоча, напевно, могли залишитися. Ціную їх відданість і вважаю обов'язковим запропонувати йти далі разом.

Іван Зінченко Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі