Українські збірні U-17 стартували з перемог на міжнародному турнірі

Команди Віталія Одегова та Олега Шайтанова беруть участь в «Montesilvano Futsal Cup-2019»

У понеділок юнацька збірна України під керівництвом Віталія Одегова та дівоча збірна України під керівництвом Олега Шайтанова провели свої стартові поєдинки на турнірі в італійському Монтесільвано.

Наші дівчата протистояли колумбійкам з команди «Inder Guarne». Втім, боротьби не вийшло. Дублі Анни Каверзіної, Маргарити Юрасової, Єлизавети Кузнєцової та ще по голу від Вікторії Мироненко та Юлії Христюк принесли «жовто-синім» впевнену перемогу з результатом 8:0.

«Inder Guarne» (Колумбія) - збірна України (WU-17) - 0:8

Склад збірної України (WU-17): Євгенія Карбан, Вікторія Мироненко, Анна Каверзіна, Юлія Христюк, Маргарита Юрасова - Альона Коваленко, Єлизавета Кузнєцова, Вероніка Волосина, Софія Завгородня, Анна Гатченко

Вже у вівторок о 22:00 українки протистоятимуть команді «Divisione Italia», яка в іншому матчі групи А поступилася суперницям з угорської «Tolna-Mozsi Futsal» - 1:12.

У свою чергу, хлопці зуміли перевершити і без того впевнений результат своїх співвітчизниць, відвантаживши 19 м'ячів у ворота італійського «Castiglione Valfino» та залишивши власні володіння сухими. Найрезультативнішим гравцем у цьому поєдинку став Ігор Тимців, який оформив покер. По хет-трику на свій рахунок записали Ростислав Семенченко та Дмитро Бабілов. Дублями відзначилися Андрій Британ та Максим Малиновський і ще по голу до командного здобутку додали Ярослав Квасній, Олександр-Іван Пащак та Руслан Тат'янко.

Збірна України (U-17) - «Castiglione Valfino» (Італія) - 19:0

Склад збірної України (U-17): Антон Чудний, Дмитро Дяченко, Ігор Тимців, Максим Малиновський, Олександр-Іван Пащак, Андрій Британ, Ростислав Семенченко, Руслан Тат`янко, Ярослав Квасній, Юрій Курилів. Дмитро Бабілов

25 червня о 13:00 за Києвом підопічні Віталія Одегова протистоятимуть іншому тріумфатору першого дня у групі А - «Cioli Ariccia Valmontone», який здолав «Civitella Color Max» з результатом 4:0.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3

У Ла Лізі зіграє Тібо Куртуа, а проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін