Шахтар провів перше тренування на зборі в Німеччині

Футболісти «Шахтаря» почали стартовий етап передсезонної підготовки

«Гірники», як і рік тому, розташувалися в готельному комплексі Golf Resort Achental, на території якого є два повнорозмірних тренувальних поля. Незважаючи на спекотну погоду (температура повітря вище + 30°С), альпійський газон здивував хорошим станом.

Увечері команда провела перше тренування в Грассау. Сесія тривала півтори години і включала розминку, інтенсивні квадрати, відпрацювання ігрових моментів і двосторонку на півполя. Для деяких футболістів заняття було дебютним під керівництвом Луїша Каштру, а хтось продовжив роботу, розпочату в Києві.

- Тренування цікаві і дуже інтенсивні, з акцентом на пресинг, точності пасу і триманні м'яча. Луїш Каштру вимогливий до гравців, і це йде на благо всієї команди. Ми почали першими і вже провели кілька занять, а хлопці, які прибули зараз, скоро зрівняються з нами, і тоді ми станемо працювати на одному рівні, - зазначив півзахисник Фернандо.

У вівторок у «помаранчево-чорних» заплановано дві сесії, а в середу «Шахтар» проведе перший контрольний матч з чемпіоном Болгарії «Лудогорцем».

Олександр Тішура Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0

Команди зіграли унічию – 2:2