ПАЛКІН: «Як пишуть в ЗМІ, Шахтар вже і тренерів навчився продавати»

Генеральний директор клубу прокоментував відхід наставника Паулу Фонсеки

Сьогодні в Україну повернувся Паулу Фонсека, який попрощався з «Шахтарем» після того, як вже перебрався працювати в «Рому».

Розставання з тренером прокоментував генеральний директор клубу Сергій Палкін.

«Футбольне життя непередбачуване. Взагалі немає нічого вічного і постійного, а в футболі все може змінитися буквально за тиждень. У нас була фінальна зустріч з президентом, на якій ми підсумували минулий сезон і будували плани на наступний. А буквально через два дні з'явилася «Рома» - і все перевернулося. Фонсека виконав тут гарну роботу. Ми виграли багато титулів і розлучаємося в дуже хороших відносинах. Звичайно, коли ти пройшов з тренером три сезони, емоційно такі зміни складно пережити. І при цьому я Паулу розумію: не кожен день є такі виклики».

«Зараз ми говорили з ним в тому числі про те, що рано чи пізно це сталося б. Неможливо розрахувати і передбачити момент, щоб контракт з нами закінчився - і раптом надійшла пропозиція. Все змінюється. Паулу отримав пропозицію «Роми» - це новий виклик, нові амбіції, і він хоче спробувати. Ми його розуміємо і розлучаємося друзями. Я побажав йому удачі і сказав, що тепер ми будемо уболівальниками «Роми». Для нас важливо, щоб у Фонсеки з тренерським штабом все вийшло, щоб наші тренери котирувалися в Європі і йшли в серйозні клуби».

«Як зараз пишуть журналісти і вболівальники,«Шахтар» вже і тренерів навчився продавати. Для нас це теж певний крок вперед і позитивний момент. Ми добре працюємо не тільки в напрямку скаутингу, на трансферному ринку, але вже ухитряємося таке проробляти і з тренерами. Хочу побажати Паулу тільки удачі і перемог», - сказав Палкін.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі