Ігор КОГУТ: «Дніпро-1 буде боротися за високі місця»

Півзахисник СК «Дніпро-1» відпустку проводив у рідній області

Півзахисник СК «Дніпро-1» Ігор Когут поділився враженням про відпустку і розповів про готовність до нового сезону:
«Роздягальня вирувала розмовами перший час після зустрічі: спілкувалися, розповідали один одному, хто і як відпочив, давно не бачилися, і звичайно, скучили. Задоволені, що нарешті вийшли на тренування, почали збір. Так що, будемо працювати і готуватися до УПЛ.
З власного досвіду планку опускати не збираюся, буду підтримувати результативність. А по команді, то одна справа - говорити, а інше - показувати результат на полі. Подивимося, як воно буде відбуватися. Ми, безумовно, будемо намагатися не бовтатися внизу, а боротися за високі місця. А там вже, як будемо грати, так все і буде.
Відпустка? На цей раз не вдалося кудись за кордон відправитися, тому в основному тут зустрічався з друзями, з якими давно не бачився. Дуже добре відпочивав, підкорив всі простори Дніпропетровської області, всі річки і басейни. Так що, відпустка була дуже цікавою, і не шкодую, що не полетів кудись з України.
Перемога збірної U-20 на ЧС? Звичайно, це велика подія для всього українського футболу. Невідомо, чи буде взагалі таке в нашій історії чи ні. До Сафронова тепер навіть не знаю, як і звертатися - тільки на ви і шепотом (посміхається). А так, за хлопців дуже велика гордість, що вони стали причетними до такої події і стали чемпіонами світу - молодці!»
Микола Степанюк Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 30

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі