Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Для Карпат втратити УПЛ - це катастрофа»

Наставник розповів про підготовку до нового сезону

Тренер Олександр Чижевський підписав з «Карпатами» новий контракт і починає підготовку команди до нового сезону.

- З якими думками підходите до старту сезону в новій для вас ролі?
- Настрій у мене чудовий. Я виріс у Львові, став професійним футболістом завдяки «Карпатам». Для мене ця команда є рідною і найважливішою у моєму житті. Про важливість і значення нового сезону годі й казати. Хочу спрямувати усі свої зусилля і навички задля того, щоб «Карпати» тішили вболівальників і перемагали. Тепер, щоправда, з'явився головний біль - попереду багато організаційної роботи, в тому числі, й процес комплектації команди.

- Кінцівка минулого сезону була для вас, мабуть, дуже важливою та нервовою. Попередній наставник залишив Львів і вам довелося рятувати становище.
- Це були найвідповідальніші матчі у моїй тренерській кар'єрі. Для Львова втратити Прем'єр-лігу - це катастрофа. Тому я розумів всю серйозність ситуації. Футболісти згуртувалися і довели, що вони можуть грати на високому рівні. Ми отримали своєрідний поштовх на майбутнє. Сподіваюся, що цей позитивний імпульс використаємо вже в новому сезоні.

- Чи сформовано вже тренерський штаб «Карпат»?
- Незабаром з'явиться офіційна інформація. Відбулася розмова з керівництвом клубу і ми прийняли спільне рішення щодо моїх помічників, яке потребує остаточного погодження. Найближчим часом ми офіційно оприлюднимо інформацію.

- Як виглядатиме графік підготовки «Карпат» до нового сезону?
- Футболісти проходитимуть 20 та 21 червня поглиблений медичний огляд. Паралельно розпочинаємо роботу, адже у нас залишається тільки місяць на підготовку до старту чемпіонату. До 6-го липня працюємо у Львові, де плануємо зіграти чотири спаринги. Після цього - другий збір.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

Коментарі