Срна попрощався з Кальярі, він залишає клуб через рік після приходу

Дороги хорватського захисника і клубу, що представляє острів Сардинія, розходяться

Правий фулбек «Кальярі» Даріо Срна, добре відомий в Україні за багаторічними виступами за «Шахтар», залишає клуб з острова Сардинія.
На своїй сторінці в Instagram Срна виклав слова прощання, в яких зазначив: «Важко знайти правильні слова, якими б я міг висловити гордість за те, що виявився в такому клубі в кінці своєї футбольної подорожі. Цей рік, який я провів серед вас, залишиться для мене особливим. Як чоловік і спортсмен, я ніколи не забуду підтримку і дружбу, які відчував у «Кальярі», ніколи не забуду любов уболівальників і всіх в клубі. Бажаю вам всього найкращого в найближчі дні і роки, як на полі, так і за його межами. «Кальярі», я залишуся твоїм шанувальником назавжди».
Нагадаємо, в ряди «Кальярі» Даріо Срна перебрався влітку минулого року після закінчення контракту з «Шахтарем». У Серії А-2018/19 провів 26 матчів і відзначився 4 асистами.
Раніше повідомлялося, що Срна може продовжити кар'єру в «Пармі» або «Хайдуку». Є у Срни варіант і з «Ромою». Також не виключається, що 37-річний ветеран прийме рішення завершити професійну кар'єру футболіста.
Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 20:11 2

Дивіться найцікавіші моменти матчу 36-го туру АПЛ

Коментарі