Мірча ЛУЧЕСКУ: «Малиновський буде відмінною покупкою для Аталанти»

Румунський коуч схвально відгукнувся про футболіста, який вийшов з академії «Шахтаря»

Колишній головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу поділився думкою про здібності півзахисника «Генка» Руслана Малиновського, який раніше провів кілька років в академії «гірників».
«Я пам'ятаю, що Малиновський ще в ранньому віці поїхав з нами в турне по Південній Америці. Я випустив його в товариському матчі проти «Фламенго». Однак на той момент ми були укомплектовані, в команді були інші сильні гравці на цій позиції, тому Малиновського віддали в оренду в «Севастополь», а потім і в «Зорю», де він зміг вийти на новий рівень».
«Для «Аталанти» це буде відмінна покупка. Малиновський - виключно розумний і фізично сильний півзахисник. Він не дуже швидкий, але володіє відмінним останнім пасом, а також добре б'є з лівої ноги. І ще один важливий момент: у порівнянні з тим, яким я його пам'ятаю, Малиновський дуже сильно виріс в професійному плані. Він зможе допомогти «Аталанті», ось побачите», - цитує Луческу Сalciomercato24.com.
Нагадаємо, згідно з останньою інформацією «Аталанта» запропонувала за Малиновського 12 мільйонів євро, але «Генк» хоче виручити від потенційного трансферу українця не менше 20 мільйонів.
Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 16:13 2

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Коментарі