Ninja не зміг кваліфікуватися на Fortnite World Cup

Популярний стример пропустить чемпіонат світу

Стример Тайлер Ninja Блевінс не пройшов відбіркові на одиночний турнір Fortnite World Cup, але ще може поборотися за участь в чемпіонаті для дуетів. Остання парна кваліфікація пройде 20-21 червня.
Ninja не потрапив в топ рейтингу за підсумками останнього тижня, тому втратив останній шанс виступити на чемпіонаті світу в одиночному режимі. На даний момент організатори ще не оголосили повний список учасників соло-турніру - вони проводять перевірку акаунтів, підраховують рейтингові очки і уточнюють персональні дані гравців.
Серед учасників Fortnite World Cup є Тернер Tfue Тенні, Тімоті Bizzle Міллер, Вільямс Zayt Обін, а також інші представники FaZe Clan, 100 Thieves, Ghost Gaming, Team Liquid, NRG Esports і Gambit Esports. Кваліфікацію на парний турнір також пройшли два гравці Virtus.pro.
Протягом десяти тижнів Epic Games проводила відбіркові на Fortnite World Cup в одиночному і парному режимах. Загальний призовий фонд майже кожної кваліфікації склав мільйон доларів, а в останніх двох відбіркових турах був подвоєний. Ще $ 30 млн організатори розіграють 26-28 липня на LAN-фіналі в Нью-Йорку.
Нагадаємо, що Ninja опинився на 41-му місці серед найпопулярніших спортсменів світу.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:16 4

Ентоні несподівано поступився Даніелю у бою за титул IBF