Артем СТАРГОРОДСЬКИЙ: «Головне – є бажання і сили грати»

37-річний українець захищає кольори білоруського «Вітебська»

Український півзахисник Артем Старгородський, який виступає в білоруському «Вітебську», розповів про секрет свого футбольного довголіття.

- Зараз вам 37 років - вік за футбольними мірками досить серйозний. Але незважаючи на нього ви продовжуєте виступати на високому рівні. Як вам це вдається? Чи є якийсь секрет?
- Тут ніякого секрету немає. Це, напевно, з самого дитинства природою закладено. Головне - є бажання і сили грати. Деякі придумують собі якийсь особливий раціон харчування, а у мене нічого такого немає. Я не їм свинину, а в усьому іншому себе не обмежую.

- Деякі футболісти дозволяють собі випити пива або вина, а для інших спиртне - табу. Ви до якої групи належите?
- Я думаю, що майже кожен вживає. Але обов'язково потрібно знати міру, де, з ким і коли можна трохи послабити режим. У тому, щоб на вихідних випити пару келихів пива, нічого страшного не бачу.

- До речі, про випити. Після фінального матчу Кубка Білорусі футболісти «Шахтаря» не змогли випити шампанського з Кубка, так як він опинився запаяний.
- Мені Сергій Матвейчік розповів, що вони хотіли наповнити трофей шампанським, а він наглухо був запаяний. Якщо чесно, то це якийсь незвичайний випадок. Завжди ж в роздягальні п'ють шампанське з завойованого кубка, а в цей раз «гірникам» якийсь дивний сюрприз підклали. Не знаю, навіщо це було зроблено. Забув запитати у Моті розпиляли вони його в підсумку чи ні.

Олександр Тішура Джерело: Football.by
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 15:40 13

Йожеф очікував поразку киян