Роман ЗОЗУЛЯ: «Мабуть, я не подобаюся Шевченку»

Український форвард - про причини, через які його не викликають до збірної

Нападник «Альбасете» Роман Зозуля розповів про те, чому, на його думку, його не викликають до збірної України:

«Шевченко сказав, що мені потрібна практика, щоб грати в збірній. Я запитав, куди краще перейти: в український клуб або в «Райо» до Сегунди? Він сказав, що Сегунда в два рази сильніша за УПЛ. І якщо хоч пару матчів зіграю в «Райо», то відразу потраплю в збірну.

Коли переходив в «Альбасете», то мав схожу розмову. Але жодного разу ніхто з тренерського штабу збірної не був на моїх матчах, хоча один з тренерів живе в Мадриді. Я був у шоці.

Я добре знаю Педро Харо, який 5 років в «Дніпрі» працював. Як можна за весь час не сісти на поїзд і не приїхати за годину в Альбасете, щоб подивитися матч якийсь?

За два роки я зіграв більше 60 матчів, майже всі в основі. Забив 20 голів, хоч ніколи не був бомбардиром. Тренери мене любили за інші якості. Перший час я ображався, ображався, але зараз заспокоївся.

Значить, не підходжу під його стиль, не подобаюся йому. Може він ображений на мене ще з часів «Динамо», що ми були конкурентами. Хоча мені тоді було 17 років.

Може Шевченко знає, що я говорю все, що думаю. Я не прийду й не скажу, що я за те, щоб в збірній один П'ятов грав, а решта бразильці. Він прекрасно знає, що я проти цього всього».

Олег Дідух Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 07:01 11

Портал Give Me Sport випустив цікавий рейтинг

Коментарі