Збірна України прибула до Львова і провела автограф-сесію

Національна команда України розташувалася в «Гранд-готелі»

Літак з національною командою України на борту близько 18:00 приземлився в аеропорту ім. Данила Галицького у Львові. Переліт з Харкова пройшов швидко - зі сходу на захід країни збірники дісталися за одну годину 20 хвилин. До столиці Галичини прибули всі 26 гравців, які завершували харківський етап підготовки.
В аеропорту синьо-жовтих чекав теплий прийом уболівальників. Відома своєю пристрасною любов'ю до головної команди країни галицька публіка зустрічала хлопців національним прапорами, плакатами і мотивуючими вигуками. Збірники не пройшли в стороні, приділивши увагу своїм фанам - селфі і автографи мали місце.
За 20 хвилин збірна вже прибула в «Гранд-готель», який розташований в самому серці міста Лева і на шість днів стане її резиденцією. Увечері в денному розпорядку команди залишалися тільки вечерю і відпочинок - тренування відбулося вранці. А вже завтра синьо-жовтих чекають передматчеві заходи: прес-конференція головного тренера і гравця збірної (19:00), а також офіційне тренування на «Арені Львів».
Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 17:29 0

Важлива перемога для дніпровської команди

Коментарі