ШЕВЧУК: «Прошу федерацію не робити фатальної помилки по Олімпіку»

Екс-наставник «Олімпіка» задає неприємні запитання керівництву УАФ

Колишній головний тренер «Олімпіка» В'ячеслав Шевчук прокоментував ситуацію з відмовою клубу у видачі атестата:
«Як для колишнього головного тренера, який пропрацював з «Олімпіком» протягом семи місяців - це неприйнятна ситуація. Команда за спортивним принципом заслужила збереження місця в УПЛ. І якби не суддівські помилки, команда була б в першій шістці, і я до сих пір би з нею працював. Керівництво українського футболу прийняло рішення прибрати молодіжні команди, які не грали в чемпіонаті після зимової паузи. У мене тоді запитання: а як перша команда грала в УПЛ, якщо за регламентом не може брати участь без молодіжки?
Зараз потрібно сідати за стіл і розмовляти, а не питати дозволу у інших клубів. Це виглядає некомпетентно, коли генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов каже: «А я проти». Це провокація. Рішення повинні приймати УАФ і спеціальні на те комітети. Правильним рішенням було б: довічна дискваліфікація замішаних в махінаціях гравців, дозвіл новим футболістам грати з чистого аркуша. Але не повинен нести покарання клуб.
Я прошу ФФУ не зробити фатальної помилки, уважно все обговорити і прийняти зважене рішення. Упевнений на 100%, що «Олімпік» повинні залишитись в Прем'єр-лізі, бо команда цього заслужила грою на футбольному полі, а не рішенням під столом».

Микола Степанов Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 15:19 9

Кароліна Бояр-Стефанська вже давно є об'єктом пильної уваги футбольних вболівальників…

Коментарі