ГУСЄВ: «Коли Вакс видаляв Гармаша, у нього в очах уже долари були»

Колишній футболіст «Динамо» - про скандальний епізод у поєдинку проти «Шахтаря»

36-річний колишній футболіст київського «Динамо» Олег Гусєв, який нині входить до складу тренерського штабу молодіжної команди київського клубу, згадав про скандальне суддівство Юрія Вакса в матчі з «Шахтарем» в сезоні 2011/2012.
«У 2012-му на «Донбас Арені» проти «Шахтаря» я тоді перед Ваксом навіть на коліна падав. Вакс тоді біг з посмішкою, думав, що знайшов привід залізобетонний.
Я зрозумів, куди біжить Вакс, у Гармаша вже була жовта. Рахунок 0:0, нічия нас влаштовує, але якщо виженуть Дениса - нам, можливо, буде труба. Це були емоції, я розумів, що його не переконати. Я навіть на коліна ставав, говорив, що Гармаш не виходив.
Що говорив Вакс? Нічого. Вони нічого не кажуть. Вони думають, що вони - найкращі, найголовніші у футболі, вершителі долі. Думаю, це була прогнозована помилка. Вакс шукав привід, потрапив Гармаш, але міг хтось інший потрапити. Він навіть не слухав аргументів, я розумів, що його не переконати.
Ми говорили: «Він не вийшов, він відразу побіг, він за полем був». Я не просив його, а благав. Я себе повністю контролював. Щось потрібно було робити, але я розумів, що його не переконаєш. Там в очах уже долари були, коли він втік», - сказав Гусєв.
Читайте також: Олег ГУСЄВ: «Обіграли Шахтар, і Суркіс пробачив мені штраф»
Володимир Клепач Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі