Олександр ПЕТРАКОВ: «Думками вже в грі з Колумбією»

Головний тренер України U-20 прокоментував перемогу над Панамою

Головний тренер збірної України U-20 Олександр Петраков прокоментував перемогу його команди над збірною Панами (4:1) і вихід до чвертьфіналу чемпіонату світу:
«У плані підготовки все залишиться так, як було. Хлопці віддали на полі все. Я відразу їм сказав, що святкувати не будемо. Тому ми переключилися на чвертьфінал, думками вже в грі з Колумбією. Головне зараз - провести відновлення.
Я нікого не стану виділяти. Неправильно таке робити по ходу чемпіонату. Всі класно виконують свою роботу, тому за підсумками чотирьох матчів я нікого не буду відзначати. У нас немає зірок, але добре поставлена ​​командна гра.
Ми всі дивилися вчорашній матч Колумбії проти Нової Зеландії. У 2015 році я був на чемпіонаті світу, який проходив саме в Новій Зеландії, і я вражений тією роботою, яку вони провели за чотири роки. У них відмінна команда, як і у Колумбії. У наступному поєдинку буде важко, але нам не звикати. На чемпіонаті світу апріорі не буває слабких команд.
Дуже хотілося б, щоб чемпіоном стала європейська збірна, адже я сам - тренер з цієї частині світу. Хто це буде? Можливо, і ми. Але в першу чергу нас хвилює наступна гра».

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 20:41 19

Лідер киян зацікавив турецький «Бешикташ»

Коментарі