ГУСЄВ: «Де гарантія, що іноземний тренер в Динамо дасть результат?»

Колишній півзахисник київського клубу поділився думкою про те, хто повинен очолювати команду

36-річний екс-гравець «Динамо» Олег Гусєв, який нині входить до тренерського штабу молодіжного складу київської команди, поділився думкою про те, хто повинен очолювати «Динамо».
- Як ти реагуєш на фразу уболівальників «О, ще одне динамівське серце на підході» після того, як ти увійшов до тренерського штабу молодіжної команди?
- А яке у мене має бути серце? Шахтарське? Динамівське, але я поки не претендую... Звичайно, неприємно читати такі речі. Але що зробиш, такий час зараз. Демократія - люди говорять те, що думають.
Кого зараз поставити головним тренером? Хацкевич - динамівське серце, Ребров - динамівське серце. Ребров - теж динамівець, чому ніхто не говорить, що він з динамівським серцем два рази чемпіонат виграв? Про динамівське серці згадують тільки тоді, коли якісь невдачі. Той же Дем'яненко чемпіонат виграв, Кубок виграв. Так, в єврокубках не виходило.
- Тебе чіпляє, що вболівальники буквально вимагають від президента клубу (Ігоря Суркіса - прим. ред.) тренера-іноземця?
- А де гарантія, що іноземець дасть результат? Немає гарантії. Це президент вирішує, він замовляє музику, він і вирішує. Це тільки його рішення.
- Ти бачиш себе головним тренером «Динамо»?
- Можливо. Треба все робити поступово, поки я хочу набратися досвіду, а далі буде видно.
Михайло Шаповалов Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 19:17 2

Періс підтримала чоловіка після фіаско

Коментарі