Руїс нокаутував Джошуа і забрав чемпіонські пояси

Після безлічі нокдаунів рефері зупинив поєдинок у сьомому раунді

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) в ніч з 1 на 2 червня провів поєдинок з американцем Енді Руїсом.
У бою на легендарній арені Madison Square Garden в Нью-Йорку мексиканець сенсаційно здобув перемогу, нокаутувавши Джошуа в сьомому раунді.
З самого початку поєдинку 29-річний мексиканець показав, що його дарма багато хто недооцінював. Було видно, що Джошуа не очікував такої агресивної поведінки від претендента і був просто шокований. А після нокдауну в третьому раунді британець ледь зумів піднятися на ноги і хитався не гірше, ніж під час поєдинку з Володимиром Кличком. Руїс був готовий закінчити бій ще в кінці третьої трихвилинки, але Джошуа врятував звук гонгу.
На четвертий раунд Джошуа досить непогано зумів відновитися і вже намагався огризатися. Здавалося, що йому вдасться переламати хід поєдинку. Руїс перший час боявся кидатися добивати чемпіона, хоча здавалося, що чим раніше він піде ва-банк, тим більше шансів на успіх.
Проте, в подальшому бій проходив повністю під диктовку Руїса. Джошуа ще безліч разів виявився на канвасі, і після одного з нокдаунів в сьомому раунді рефері зупинив бій.
Чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO, IBF і IBO тепер належать Руїсу. Цікаво буде подивитися на бій-реванш. Якщо він відбудеться, Джошуа вже навряд чи буде вважатися фаворитом.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 2

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі