Edward: «Передчуття того, що залишу Na'Vi було моїм страхом»

Колишній гравець української команди розповів про те, як переживає свій відхід

Іоанн Edward Сухарьов поділився емоціями від свого переходу з Natus Vincere. За словами досвідченого гравця, він давно чекав, що покине український колектив.
«Я вже давно був в передчутті цього моменту - напевно, близько року. Тому те, що сталося, - це не сюрприз, але я все одно переживав. Це довгий час було моїм внутрішнім страхом. Коли сталося, я сприйняв все зі стресом, тому що моє життя змінювалася. Але в той же час я навіть зрадів, бо це нарешті сталося - крига скресла, я вийшов зі стану застою.
Na'Vi - це дивовижна подорож у моєму житті. Вона мені подарувало 2010 рік, в ході якого я усвідомив дуже багато всього. Я дорослішав, ставав більш зрілою людиною, мої погляди на те, як я граю і як ставлюся до CS, змінювалися. Потім прийшли інші часи - часи більш рутинного відношення до гри і рутинного положення на професійній сцені.
Потім була зміна однієї версії гри на іншу. Це теж був дуже цікавий час. Потім були періоди, коли ми грали на стабільному рівні - наприклад, в 2016 році. Потім до нас прийшов Саша s1mple - теж дуже цікавий час, робота з молодими гравцями ... У мене залишилася маса спогадів: і приємних, і ... абсолютно різних. Я б нічого з цього не хотів змінити. Але саме 2010 рік у моїй пам'яті назавжди залишиться як рік, який поклав початок всьому», - сказав Edward.
Нагадаємо, Na'Vi обміняли із Winsrtike Boombl4, віддавши Edward.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 01 травня 2024, 00:29 0

Британський гравець Forze здивував реакцією на поразку