Stallions і Unaited зіграли внічию

Київський і дніпровський клуби з американського футболу розійшлися миром

На київському стадіоні «Локомотив» відбувся матч з американського футболу в рамках чемпіонату Української ліги американського футболу. Господарі поля «Stallions» приймали гостей з Дніпра «Unaited».
Матч вийшов яскравим і видовищним. З рахунком 36:36 була зафіксована нічия, що вкрай рідко зустрічається в американському футболі.


Гра вийшла дуже динамічною, захоплюючої і результативною з безліччю чудових розіграшів і яскравих моментів.
Обидві команди не хотіли віддавати перемогу і билися до кінця, таке протистояння дуже сподобалося глядачам, а багато ЗМІ, які висвітлюють чемпіонат України, назвали цей матч прикрасою ігрового тижня.
Жеребці - Юнайтед. Дивитися онлайн. LIVE трансляція
Матч відвідали близько 1000 уболівальників. Атмосфера на трибунах була дружня, глядачі з плакатами активно підтримували «Stallions».

Формат матчу дуже нагадував спортивно розважальний уїк-енд: протягом матчу працювали коментатор і ведучий, які запалювали публіку і допомагали глядачам розібратися в правилах і те, що відбувається на полі, легка музика, зона фаст-фуду і задоволена велика фото зона, в перерві матчу було багато конкурсів і розіграшів з цінними призами від партнерів команди.
Завдяки цьому матчу столичні «Stallions" піднялися на 2 місце в турнірній таблиці свого дивізіону.

Джерело Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 28 квітня 2024, 18:57 0

Заключний етап виграв Доріан Годон