Унаї ЕМЕРІ: «Це буде останній матч для Петра Чеха»

Голкіпер «Арсеналу» Петр Чех прийняв рішення завершити кар'єру футболіста

Наставник лондонського «Арсеналу» Унаї Емері перед фіналом Ліги Європи проти «Челсі» розповів на передматчевій прес-конференції:
«Добре, що у нас є можливість зіграти в фіналі Ліги Європи. У своїй кар'єрі я перемагав і програвав, але кожен день я продовжую рухатися вперед. Ми думаємо про фінал, завтра у нас великий виклик. Найважливіша мета - це можливість виграти титул і насолоджуватися цим моментом. Кожен титул дуже важливий для таких команд як «Арсенал» і «Челсі», і в Англії, і в Європі. Сподіваюся, що в майбутньому матч «Челсі» і «Арсенала» може стати фіналом в Лізі чемпіонів!
Наша друга мета - Ліга чемпіонів. Ми знали, що це буде складно, коли починали сезон. І тепер у нас є можливість домогтися цього. Ми можемо виграти титул і отримати можливість грати в наступному році в Лізі чемпіонів. Але ми знаходимося в тренувальному процесі. І це буде важко. Завтра ми з величезною відповідальністю зробимо все можливе для досягнення цієї мети.
Що стосується стартового складу, я хочу спочатку сказати його гравцям, збираюся зробити це завтра. Я можу багато говорити про Петра Чеха, але, перш за все, він чудова людина, відмінний професіонал. Це буде його останній матч завтра, тому що він вирішив завершити кар'єру. Я хочу зробити щось важливе з ним в останній момент його кар'єри. І про це була моя розмова з ним. Ми хочемо перемогти».
Микола Степанюк Джерело: ФК Арсенал Лондон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 1

Юрій Гура вже приступив до виконання своїх обов'язків