Артем БЄСЄДІН: «Ігоре Михайловичу, все буде добре»

Форвард «Динамо» – про критику з боку президента клубу

Нападник київського «Динамо» Артем Бєсєдін прокоментував перемогу в матчі 31-го туру чемпіонату України над «Львовом» (2:1).
- Дуже сильно хотілося забити та виграти. Добре, що у другому таймі виправилися та довели рахунок до переможного. Будемо рухатися далі.
- Обидва голи були забиті головою. Віталій Миколенко у післяматчевому інтерв'ю сказав, що дуже важко було грати у карній зоні суперника...
- Так, вони закривали центр і була чисельна перевага. Усі гравці оборонялися. На це, напевно, був зроблений акцент при підготовці. Ми вийшли грати у два нападники. У нас було безліч моментів, можна було забивати більше. Я дуже багато пропустив ігор, роблю висновки. Був упевнений у сьогоднішній перемозі. Головне, що після пропущеного м'яча не опустили руки, і всі хлопці добре відпрацювали.
- Після матчу Ігор Суркіс трохи покритикував нападників, зазначивши, що їм не вистачало тонусу...
- Він має рацію, може бути, десь ігрового тонусу і не вистачає. Але я можу йому пообіцяти, що в наступному сезоні, дай Бог, усе буде добре зі здоров'ям, тонусу буде стільки, що його нікуди буде дівати. Головне, не травмуватися. Ігоре Михайловичу, усе буде добре.
Денис Шаховець Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 19:00 4

«Синьо-жовті» проведуть перший контрольний матч у рамках підготовки до Євро-2024

Коментарі