Володимир Герун увійшов в топ-5 голосування за MVP чемпіонату Іспанії

Гравець збірної України провів продуктивний сезон за «Бреоган»

Український бігмен «Бреогана» Володимир Герун посів п'яте місце в голосуванні за титул MVP сезону в іспанському чемпіонаті.
Голосування в Іспанії проводиться складанням голосів уболівальників, журналістів, гравців і тренерів. Герун отримав 15 балів (друге місце) в голосуванні уболівальників команд, і цих балів йому вистачило, щоб замкнути топ-5 за все голосування.
Вище Геруна розташувалися Вальтер Тавареш («Реал», 20 балів), Боян Дублевіч («Валенсія», 23 бали), Факундо Кампаццо («Реал», 50 балів), а переможцем і, відповідно, MVP сезону в Іспанії, став аргентинський захисник «Ховентуда» Ніколас Лапровіттола, який набрав 100 балів - максимум (по 25) у всіх чотирьох номінаціях.
Лапровіттола провів феноменальний сезон, лідируючи в лізі за набраними очками (17,2) і будучи другим в рейтингу асистентів (6,4 передачі за гру) і рейтингу ефективності (17,2 бала).
Володимир Герун в нинішньому сезоні Ліги АСВ набирав 11,3 очка і робив 6,5 підбору за 24,7 хвилини в майці «Бреогана», будучи стартовим бігменом команди.
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 23 травня 2024, 10:10 0

Презентовано три команди