ДЕНТІНЬЙО: «Це другий хет-трик у моїй кар'єрі»

Гравець «Шахтаря» задоволений своєю грою в матчі УПЛ

У матчі проти «Маріуполя» Дентіньйо оформив хет-трик, а «Шахтар» переміг з рахунком 4:0. Для бразильського форварда це перший хет-трик в Україні, але не перший у кар'єрі.

- Я щасливий, що забив три голи! Присвячую їх своїй родині, яка завжди зі мною, навіть в найважчі моменти. Період, коли я травмувався і мав проблеми з коліном, був дуже складним для мене. Однак моя сім'я давала мені сили і підтримку. Так що цей хет-трик - для моєї дружини, для Бруно Лукаса, Рафаелли і Софії, для батьків, братів і друзів. І, звичайно ж, для уболівальників «Шахтаря» і моїх партнерів. Цих голів вистачить на всіх!

- У твоїй професійній кар'єрі вже були хет-трики?
- Так, це другий раз. Перший - в «Корінтіансі». Я був дуже впевнений в собі, і хочу привітати «Шахтар» з тим, що ми виграли обидва титули, але все одно дуже серйозно підійшли до матчу, який вже нічого не означає. Домоглися відмінною перемоги.

- Ти забрав м'яч ...
- Так, це мій трофей. Попросив, щоб всі партнери по команді розписалися, і буду зберігати його в спеціально відведеному місці будинку - поруч з пам'ятною футболкою за 1 200-й гол у чемпіонаті. «Шахтар» - чемпіон!

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 11:03 0

Саудівський клуб хоче продовжити контракт з португальським нападником