Володимир ШАРАН: «Зоря заслуговує на четверте місце»

Наставник «Олександрії» – про поразку від луганського клубу

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран відповів коротко на прес-конференції після матчу 31-го туру української Прем'єр-ліги з луганською «Зорею» (1:3):
- Вітаю «Зорю» з сьогоднішньою перемогою, але подвійно мені приємно, що ми нарешті досягли своєї мети - завоювали бронзові медалі.
Тому, я розумію моїх хлопців, що сьогоднішня наша мета була - показати своє обличчя. Багато гравців не брали участь в минулих матчах. Я задоволений тим настроєм на гру, тією боротьбою, яку ми нав'язали «Зорі» сьогодні. Створили чимало гольових моментів. Хоча, біля наших воріт їх теж було чимало.
Але основне, що я побачив, це те, що у команди є характер. Ми рухаємося правильно. Надалі будемо вирішувати питання, хто залишиться в команді, так як у багатьох гравців закінчуються контракти. Буде розмова з президентом до матчу з «Динамо», фінальним поєдинком, який ми хочемо провести з тією ж самовіддачею і настроєм, а не думати про відпустку. А «Зоря» хотілося б, щоб зайняла те місце, яке вона заслуговує. Я думаю, це четверте місце.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0

Команди зіграли унічию – 2:2