ХАЦКЕВИЧ: «Вже можемо собі дозволити зіграти в два нападника»

Наставник «Динамо» – про перемогу над «Львовом»

Головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич після матчу 31-го туру української Прем'єр-ліги проти «Львова» (2:1) в ефірі динамівського телеканалу прокоментував хід і результат зустрічі.
- Важка перемога. Не вистачало швидкості, особливо в першому таймі. Так, контроль м'яча повинен бути, але коли більше поперек і назад, а не з просуванням вперед ... «Львів» досить компактно оборонявся і в одній з контратак ми пропустили м'яч. Так, перевага була, але гольових моментів не було.
Ми вирішили зіграти в два нападника сьогодні, радує, що ми можемо собі вже це дозволити. Подивитися, як Бесєдін з Русіним взаємодіють і працюють в парі. В принципі, що вони могли, то і робили на футбольному полі.
- А ви задоволені їх діями?
- Ну, у Назарія тільки в кінці гри був момент. Зрозуміло, що ми не грали в два нападника давно, ще зі зборів. Але така можливість з'явилася, і хлопцям треба буде тільки в тактичному плані підказати, як краще взаємодіяти, щоб вони відчували один одного.
- Наскільки важко було визначити склад за відсутності 12-ти гравців основного складу?
- Ну, великого вибору не було. Ті, хто здорові, і виходять на футбольне поле.
- Вчора молодіжний склад став чемпіоном України.
- Хлопці молодці! Кінцівка, звичайно, вийшла нервова, трошки підпустили до себе «Олександрію», але все-таки по дистанції протягом усього чемпіонату виглядали здорово. Так що заслужено посіли перше місце, з чим ми їх і вітаємо.
Денис Шаховець Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 10:06 0

Український воротар «Реала» чекає на другий матч

Коментарі