Рахім СТЕРЛІНГ: «Повинні бути суворі покарання за расизм»

Півзахисник «Манчестер Сіті» вважає, що потрібно знімати з клубів очки

Хавбек англійського «Манчестер Сіті» Рахім Стерлінг зазначив, що необхідно знімати з клубів очки за расистські вигуки фанатів.
«Якщо я зможу зв'язатися з представниками FA і англійської Прем'єр-ліги і обговорити, що ми зможемо зробити в майбутньому, щоб побороти расизм у футболі, я обов'язково скористаюся можливістю. Повинні бути суворі покарання за расизм. Якщо я йду на футбольний матч і вболіваю, наприклад, за «Манчестер Юнайтед», я не хочу, щоб хтось підводив мою команду, вигукуючи дурниці на стадіоні. І якщо ваша команда втратить дев'яти очок після перемоги в чемпіонаті Англії, ви не станете більше розкидатися расистськими висловлюваннями.
Оштрафувати когось, призначити клубу штраф у розмірі £ 5 тис. Або оштрафувати фаната на £ 300 - це нічого не означає. На жаль, частково провина лежить і на англійській футбольній культурі. Люди тут звикли в вихідний виходити раніше, заздалегідь випивати в пабах, тому більшість уболівальників вже п'яні на той час, коли добираються до стадіону», - сказав Стерлінг.
Нагадаємо, раніше Рахім Стерлінг став найкращим гравцем АПЛ за версією журналістів.
Денис Шаховець Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 00:10 1

Результат матчу вирішив хет-трик Левандовськи у другому таймі