Українські біатлоністи розпочали перші тренувальні збори

Жінки поїхали в Раубічі, чоловіки вирушили в Буковель

У понеділок, 20 травня, жіноча і чоловіча збірні України почали свої перші тренувальні збори при підготовці до зимового сезону 2019/20.
Дівчата вирушили в Раубічі, де вже неодноразово проводили як літні, так і зимові тренувальні заходи. Паралельні збори за однією програмою проводять як біатлоністки основи, так і юніорська група Іллі Лопухова. Програма збору носить стрілецьку спрямованість. Керують роботою тренери: Валерій Лесников, Володимир Махлаєв, Олександр Біланенко, Ілля Лопухов. А склад спортсменок виглядає так: Олена Підгрушна, Юлія Журавок, Ольга Абрамова, Дар'я Блашко, Надія Бєлкіна, Анна Кривонос, Катерина Бех, Анастасія Рассказова і Оксана Москаленко.
Чоловіки для свого стартового збору вибрали вже добре знайомий Буковель. Юрай Санітра і його асистенти Олексій Кравченко, Ігор Ященко та Роман Прима запросили на передсезонну підготовку таких спортсменів: Дмитро Підручний, Артем Прима, Руслан Ткаленко, Артем Тищенко, Тарас Лесюк, Віталій Труш, Богдан Цимбал та Антон Дудченко.
Тут же проводять початок передсезонної підготовки і представники команди Б: Руслан Бригадир, Владислав Кошовець, Юрій Ситник і Сергій Телень. Сергій Семенов, який також увійшов до складу команди Б, готується за індивідуальною програмою.
Нагадаємо, раніше Підручний став заслуженим майстром спорту України.
Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 10:06 0

Український воротар «Реала» чекає на другий матч