Страсбург. Ястремська розбила Стосур

Українка віддала суперниці лише два гейми

Третя ракетка України Даяна Ястремська (№42 WTA) більш ніж упевнено виграла матч другого кола на грунтовому турнірі серії International в Страсбурзі.
У поєдинку проти Саманти Стосур з Австралії (№89 WTA) 19-річна українка віддала дворазовій чемпіонці турніру (2015, 2017) всього два гейми.
Страсбург. Друге коло
Даяна Ястремська (Україна) - Саманта Стосур (Австралія) - 6:0, 6:2
У першому сеті Ястремська влаштувала справжнє побиття суперниці на корті. У Дайани явно йшла гра і вона показала, що 35-річній Саманте сьогодні ловити нічого. Окрім чудової гри на прийомі, українка ще і пристойно подавала. Раніше саме цей аспект часто заважав їй вигравати матчі.
Впевнені 6: 0 в першій партії - це одинадцята бублик для суперниць в кар'єрі Ястремський. Стосур в поточному сезоні програла вдруге під нуль, перший - в Майамі проти Ешлі Барті.
У другому сеті перші чотири гейми йшла більш-менш рівна гра, після чого Даяна знову додала і забрала чотири очки поспіль. Тільки в заключному геймі матчу австралійка заробила перші брейкпоінт, але користі вони їй не принести. Даяна була на голову сильніше.
В 1/4 фіналу Ястремська зіграє з Фіоною Ферро (Франція).
Раніше в чвертьфінал вийшла Марта Костюк. Дівчата можу зустрітися тільки у фіналі.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:59 7

Колишній футболіст «Динамо» дуже незадоволений ситуацією

Коментарі