Збірна України вирушає на юніорський чемпіонат Європи з боксу

Головні конкуренти – збірна Росії і господарі, команда Румунії

Юніорська збірна України з боксу відправляється на чемпіонат Європи, який пройде в Румунії. Позаду - наполеглива підготовка, попереду - жеребкування, зважування та перші бої головного юніорського турніру Європи.
Про настрій і підготовку до континентальної першості розповів старший тренер збірної України серед юніорів Олег Кудінов: «Пройшли заключні збори в місті Долина Івано-Франківської області. Все, що було заплановано - вдалося виконати. Всі наші лідери в строю, травм немає - всі готові до боїв. Головний конкурент - збірна Росії. Природно, буде важко з Румунією - вони у себе вдома, і цей фактор також може вплинути. Але найголовніше - щоб наші бійці змогли проявити свої найкращі якості. 22 травня ми виїжджаємо, на наступний день заплановано жереб, а вже 24 числа - перші бої».
Старший тренер жіночої юніорської збірної Сергій Данилов зазначив: «Треба сказати, що ситуація в цій збірній була нетипова. У минулому році ми не брали участь в чемпіонаті Європи, який проходив в Анапі. Тому наші спортсменки мають лише досвід змагань в шкільному віці, це Олександра Джигун і Карині Айрапетян, або у Всесвітній Гімназіаді - Юлія Гончаренко, яка стала чемпіонкою. У Росії ми не змагалися, особливих титулів у нас немає, але впевнений, що у нас рівна і стабільна команда. Сподіваємося, що дівчата покажуть себе на чемпіонаті Європи».
Микола Степанюк Джерело: Федерація боксу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 18:29 6

Артемом цікавляться «Мілан», «Ювентус» і «Наполі»