Популярний гравець у Fortnite Tfue подав до суду на FaZe Clan

За словами гравця, організація відбирала у нього 80% доходів

Тернер Tfue Тенні подав позов проти FaZe Clan, яку 22-річний американець представляє з квітня 2018 року. Стрімер вважає, що організація незаконно присвоює до 80% його доходів.
Tfue також поскаржився, що FaZe змушувала його жити в одному будинку з іншими стрімерами, а також випивати і грати в азартні ігри до того, як він став повнолітнім в 21 рік.
За повідомленнями Hollywood Reporter, Тенні вважає, що організація «обмежувала його бізнес-можливості». Клуб забирав великий відсоток з усіх відео, стрімів і інших медіаактивностей Tfue, а також обмежував його в підписанні особистих спонсорських угод. Контент-мейкеру не подобається, що він отримує менше Тайлера Ninja Блевінса.
У вересні Tfue спробував розірвати контракт з FaZe, але у нього нічого не вийшло. Hollywood Reporter уточнив, що Тенні зможе стати вільним агентом, якщо доведе, що рід його діяльності потрапляє під категорію «артист»: в цьому випадку договір між Тенні і FaZe буде недійсним, оскільки у стрімера немає необхідної документації, яка видається місцевою владою.
Tfue - один з найпопулярніших стрімерів на Twitch, який регулярно входить в топ-10 за кількістю проведених годин на його трансляціях.
FaZe Clan була заснована в 2010 році. У мультігеймінга є гравці в Fortnite, CS: GO, Call of Duty, FIFA, Rainbow Six і PUBG.
Раніше чемпіон світу з Fortnite назвав розробників гри ідіотами.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 14:44 41

Півзахисник «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»